Letsel & Schade (L&S)

Uitgever: Intersentia

De problematiek rond de personenschade wordt steeds belangrijker. Letsel & Schade informeert
praktijkjuristen, medische adviseurs, experts en schade-experts over de complexe praktijk van personenschade aan de hand van grondige artikelen over recente ontwikkelingen. Verder publiceert

het tijdschrift relevante actuele rechtspraak, medische rapporten en vaststellingsovereenkomsten. Vooral de publicatie van deze vaststellingsovereenkomsten maakt het tijdschrift uniek. Dit geeft de specialist op het gebied van personenschade een goed referentiekader van de bestaande praktijk inzake vergoedingen voor letselschade.
Om u een duidelijk overzicht te bieden van de actualiteit, wordt in ieder nummer een uitgebreid
tijdschriftenoverzicht opgenomen. Hierdoor blijft u automatisch op de hoogte van de belangrijkste relevante publicaties.

Redactie
mr. J.F. Roth, hoofdredacteur – advocaat te Amersfoort, mr. drs E.L. Braakman – arts en medisch adviseur te Goes, prof. dr. Hans (J.Th.A.) Knape – em. hoogleraar anaesthesiologie UMC Utrecht, dhr. M. Neeser – rekenkundige bij het Nederlands Rekencentrum Letselschade, mr.dr. B.M Paijmans – advocaat en universitair docent te Utrecht, mr. drs. M.J.J. de Ridder – advocaat en arts te Utrecht en dr. L. Hesselink – eindredacteur.
Prijs enkel papier
€ 185.00 (BTW excl.)
Prijs enkel online
€ 195.00 (BTW excl.)
Prijs papier+online
€ 215.00 (BTW excl.)
IP: € 525 (BTW excl.)
Terug Meer details Redactie Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 405,40 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.